Hashim Thaçi i gjunjëzohet Erdoganit dhe kërkon ndihmë për këtë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka njoftuar se ka pasur një bisedë telefonike më Presidentin e turqisë, Recep Tayyip Erdogan. Presidenti ka thënë se me Erdoganin biseduan për mundësitë e bashkëpunimit për luftimin e pandemisë. “Sapo përfundova një bisedë telefonike me Presidentin e Turqisë, mikun tim dhe të popullit të Kosovës, Recep Tayyip Erdogan. Biseduam për ma...