Cili është fajtori?

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, tha se ish-ministri Agim Veliu ka bërë tradhti të dyfishtë, prandaj nuk është toleruar. Ai në një konferencë të jashtëzakonshme tha se ministri i Brendshëm kreu tradhti ndaj Qeverisë ku bënte pjesë dhe ndaj Policisë së Kosovës në krye të së cilës ishte, njofton Klan Kosova. “Ish-ministri kreu tradhti të dyfishtë sepse po të jes...