Jam Merita dua të ju tregoj se si më palloi Drenicaku

Prsh jam Merita .Jam nje vajz kam deshir te vizitoj vende te ndryshme, nje dit vendosa te ikja ne turqi per te gjitha rezervimet zgjodha hotelin me te mire. Arrita ne stanboll hyra ne hotel nje shqiptar nga drenica me shoqeroi deri tek dhoma dhe me pyeti a keni ndonje porosi po i thash sepse isha e uritur. porosita erdhi dhe me pyeti per ndonje gje tjeter i lypa masazh filloi tme bente per 5 minut...