Burri më tradhtoi, por ja si ia ktheva unë atij

Në një pushim e kuptova se sa më mungon seksi që nga divorci im. Tani jam duke shkuar në shtrat me tre burra të martuar. A duhet të ndihem fajtore? Jam 52 vjeqare dhe u divorcova pesë vjetë më parë pasi burri im më kishte tradhtuar. E takova një burrë të mrekullueshëm në një festë dhe e kuptova se sa shumë më mungon seksi. Kohët e fundit jam ndjerë se kam kaluar ...