Më i lehtë edhe se ajri, ky është materiali më i lehtë në botë

Ekzistojnë shumë objekte të ngurta në Tokë , dhe me siguri do pyesnit veten se cili është më i lehti? Siç mund ta imagjinoni, përcaktimi i substancës më të lehtë në botë është një pyetje komplekse, e cila përfshin shumë më tepër punë sesa mund të imagjinohet. Kuptohet me lehtësi se me materialin më të lehtë në botë ju sdo mundeshit kurrsesi të ndërtonit mobilie […]

Do të habiteni se çfarë pune bënë gruaja e Albin Kurtit

Kurti është i martuar me norvegjezen Rita Knudsen Augestad me të cilën kanë një vajzë-5 vjeçare, Lea. Albin Kurti dhe Rita e kishin kurorëzuar lidhjen e tyre me martesë, në mars të 2014-s. Ata u betuan përpara njëri- tjetrit në Komunën e Prishtinës, nga Shpend Ahmeti.Kurti nuk flet shumë për gruan e tij në media, por gjatë një emisioni në […]