Jam Antigona nga Prishtina, dua tju tregoj se si më palloi kushëriri

Une jam Antigona një vajzë 28 vjeçare e bukur seksi me gjoksë te madhë . Një ditë isha vetëm në shtëpi dhe papritur ra zilja e derës. Shkova hapa derën dhe shikoj që ishte kusheriri im. U futem brenda dhe po bënim mhb ishim ulur afër njeri tjetrit kur papritur kusheriri me vendos dorën te kofshet cfarë bënë I thash […]

Ndryshon mosha e pensionit : Ja sa vjec do te dalin tani burrat dhe grate

Rritet mosha e daljes në pension për gratë. Në përputhje me ligjin e ri të sigurimeve shoqërore, nga 1 janari, që një grua të fitojë të drejtën e pensionit të pleqërisë, ajo duhet të ketë mbushur moshën 61 vjeç. Kjo përbën një rritje me një vit, pasi deri më 31 dhjetor gratë e përfitonin pensionin në moshën 60-vjeçare. Kjo rritje […]