Mos e humbisni : “Shpejtësi apo madhësi” , ja çfarë preferojn femrat shqiptare në shtrat.Nje video-intervist e fundit qe u zhvillua ne rruget e Tiranes dhe Prishitnes ishte mjaft interesante me pyetje provokative si te cilat po bejne buje ne rrjete sociale dhe me gjere.Gazetarja e Top Channel pa hezitim i zhvilloi disa intervista me femrat dhe vajzat e rastit […]