Pershendetje stafi dhe gjith fansa te kesaj faqeje te mrekulueshme: Shum Histori dhe Komente kam lexuar ne kete faqe qe vertet dikujt I ndihmoi shum dhe I bashkoi shum çifte ju uroj çdo te mire ne jete. Arsyeja qe shkruaj kete jan ofendimet qe behen ne komente nje gje qe nuk na ngjan si Shqiptar sepse jemi popull shum fisnik […]