Jetoj në Gjermani dhe jam 23 vjeqare , dua te fejohem me një shqiptarë që ta ruaj traditën e babes tim Unë dëshiroj qe ta ruaj traditen e babait tim dhe te fejohem me nje shqiptar. Deshira ime eshte qe babai im te e beje zgjedhjen time per tu martuar , sepse prinderit jane gjeja me vlefshme ne bote. Jam […]