Breanne Benson, Alby Rides e Myla Sinanaj mund të mos jenë emra të njohur tek ne por mjafton të kërkoni në Google për to dhe mësoni për veprimtarinë e tyre. Këto tre femra janë me origjinë shqiptare dhe janë të njohura në industrinë e filmave për të rritur. Këto vajza me origjinë shqiptare fitojnë miliona euro nga produksionet e huaja […]