“Zogu”, kishte një natë të nxehtë në Tiranë (FOTO)

Tuna

Këngëtarja Altuna Sejdiu – Tuna ka mbajtur një koncert në Tiranë gjatë mbrëmjes se djeshme.

Tuna është në kulmin e karrierës së saj. Këngëtarja ka mbajtur një koncert në Tiranë në të cilin kanë qenë të pranishëm shumë shikues.

Këto foto këngëtarja i ka postuar në Instagram derisa koncerti i saj është mbajtur në Dream City. Se është kështu dhe atmosfera në Dream City të Tiranës ishte e mirë e tregojnë fotot në vazhdim.

Tuna1 Tuna2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *