SHPËRNDAJE

Arka

Në një zonë të Rusisë është zbuluar një kuti e vjetër e groposur në tokë, kuti kjo e cila duket se është aty prej luftës së fundit botërore.

Fotografitë e kësaj kutie tregojnë se në të kishte veshje, alkool, para, cigare dhe pajisje të tjera ushtarake.

Një zbulim i këtij koleksioni është i rrallë për faktin se është zbuluar në Rusi, transmeton Gazeta Express.

Kutia ishte përplot përmbajtje të luftës. Aty u gjetën para gjermane, të cilat ishin përdorur gjatë regjimit nazist.

Madje, kutia e cigareve ishte ruajtur në mënyrë perfekte.

Arkat Arka3 Arka4 Arka5 Arka6 Arka7 Arka8

 

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU