SHPËRNDAJE

Lasse

Një danez është kthyer në sensacion në internet, pasi mendon se është i aftë që të lexojë mendjen tuaj.

Lasse Burholt, 42 vjeç nga Danimarka, thotë se është në gjendje të tregojë se cili është numri që keni ju në mendje.

Video e tij në Fb është parë miliona herë.

Bëjeni edhe ju testin dhe shiheni nëse funksionon edhe me ju!

 

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU