Vetëm 1% e njerëzve kanë mundur ta gjejnë gabimin në këtë fotografi! (Foto)

Gabimi

Të gjithë kanë të veshura xhinse dhe bluza: baba dhe djali të bardha, ndërkaq nëna dhe vajzat, rozë. E gjitha është OK, vetëm një gjë nuk shkon. A po e shihni se cila?

fotografia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *