Vajza e Fjolla Morinës mbanë një emër domethënës për fenë islame (Foto)

Vajza e Fjolles

Këngëtarja Fjolla Morina ka dy vajza, njëra nga vajzat quhet Alayah.

Emri Alyah i vajzës së vogël të Fjolla Morinës rrjedh nga gjuha arabe që do të thotë: “I lartësuar, ose një dhe i vetmi”.

Alaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *