Vajza djeg aksidentalisht vaginën gjatë kërcimit (Video)

Djegja

Kjo video shokuese tregon momentin kur një vajzë djeg vaginën e saj gjatë një konkursi kërcimi.

Gjatë sfidës së kërcimit, ajo i vuri flakën pantallonave, duke shkaktuar tmerr tek audienca.

Megjithatë, falë rojeve të sigurisë, ajo e fik zjarrin dhe rikthehet sërish për të garuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *