Ushtari i UÇK-së: Jam i gatshëm ta jap gjakun dhe jetën për Erdoganin

Një qytetar nga Maqedonia, që po pretendon se është ish-ushtar i UÇK ‘së, mbrëmë ka bërë disa deklarata bombastike në lidhje me grusht-shtetin në Truqi.

Ai, publikisht ka thënë se është në gjendje të shkojë dhe të luftojë në Turqi, vetëm e vetëm për ta mbrojtur Recep Tayyip Erdogan.

“Jam në përkrahje të popullit turk dhe gjithashtu në përkrahje të Recep Tayyip Erdogan. Unë si ish-ushtar i UÇK ’së jam moblizu ashtu siç kam luftuar për trojet tona do të luftojë edhe për Turqinë”, ka thënë ai mbrëmë.

Por, si duket ai nuk është i vetëm. Ndegjoni dhe Komentoni

Author: Gazetavip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *