Ushqimet që zëvendësojnë viagrën

Viagra

Një universitet kanadez ka përpiluar listën me disa ushqime që nxisin dëshirën seksuale si për fermat ashtu edhe për meshkujt dhe nuk bëhet fjalë për ushqime që është e vështirë për t’i gjetur.

Qepa e kuqe – Në Egjiptin e Lashtë u jepej Skllevërve që punonin në ndërtimin e piramidave për të patur më shumë energji. Përmban shumë oksid natriumi, një përbërës kryesor edhe për pilulat viagra.

Hudhra – Është provuar se lufton impotencën. Përveç kësaj ka edhe shumë efekte të tjera pozitive në organizëm.

Speci djegës – Sa më i freskët, aq më i mirë. Nxit dëshirën seksuale falë efektit që ka në përmirësimin e qarkullimit të gjakut.

Ngjala – Peshqit në përgjithësi konsiderohen nxitës të erosit, por ngjala është në krye të listës sa i takon efekteve që jep.

Sallata jeshile – Ka efekte pozitive në rregullimin e qarkullimit të gjakut, e për pasojë edhe në nxitjen seksuale. /Gazetavip.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *