Unë jetoj në Gjermoni, dua të fejohem me shqiptar sepse s’ka më djemt shqiptarë

Unë jetoj në Gjermoni, dua të fejohem me shqiptar sepse s’ka më djemt shqiptarë

Jetoj në Gjermoni ne nje aspekt dua të rahatoj ndonjë djal nga Kosova t’ia bëj letrat,jam 25 vjeçare

Jam një vajzë 25 vjeëare jetoj në gjermoni saktësisht në B.
Jam qe 15 vite ketu dhe nje dite mendova qe te fejohem sepse edhe mua me erdhi dita qe te jetoj jeten me nje djale.

Dua te gjej nje djale nga Kosova dhe ti ndihmoj qe te dal jasht nga kriza sepse aty ne Kosove nuk ka asgje.

Ata djem qe deshirojn te njoftohen me mua kontaktoni me posht dhe te shikojn qe te dergojn numrin e tyre te shenojn tek pastaj ju pergjigjem

Author: Gazetavip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *