Tortë prej çokollade me vetëm 2 përbërës (Video)

Torte

Ju duhen vetëm 165g çokollatë 3 vezë, dhe si t’a pregadisni torten? Shikoni videon dhe ju tredon udhëzimet..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *