Të qeshësh me lot! Bashkëshortja kap ‘mat’ burrin (Video)

Mat

Një bashkëshorte amerikane ka kapur “mat” burrin e saj teksa gajasej në gjumin e thellë.

Pa u menduar dy herë, ajo ka vendosur të filmojë videon dhe më pas t’ua dorëzojë atë “ekspertëve” të “America’s Funniest Home Videos”, një spektakël jetëgjatë humoristik në Shtetet e Bashkuara, raporton TCh.

Programi në fjalë ka hedhur në ditët e fundit të shkurtit videon në rrjetet sociale, ku kanë vërshuar me milionë klikime dhe komente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *