“Taxi te Kallashi” (Foto)

Taxi

Ditë më parë në Shqipëri është hapur një dyqan që është emëruar “Market Kallashi”.

Këngëtarja dhe valltarja e njohur, Donjeta Kosumi- Kallashi ka fansa të ndryshëm, e ndër fansat e saj janë edhe taksistët. Këtë herë ata e kanë emëruar taksin e tyre “Taxi te Kallashi”.

Vetura duket se është Golf 2.
Me të vërtetë fansat e saj janë në gjendje të bëjnë shumë çka për të, shkruan Gazeta Express.
taxikallashi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *