< var _onload = function(){ if (document.readyState && !/loaded|complete/.test(document.readyState)){setTimeout(_onload, 10);return} if (!window.__adroll_loaded){__adroll_loaded=true;setTimeout(_onload, 50);return} var scr = document.createElement("script"); var host = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://s.adroll.com" : "http://a.adroll.com"); scr.setAttribute('async', 'true'); scr.type = "text/javascript"; scr.src = host + "/j/roundtrip.js"; ((document.getElementsByTagName('head') || [null])[0] || document.getElementsByTagName('script')[0].parentNode).appendChild(scr); }; if (window.addEventListener) {window.addEventListener('load', _onload, false);} else {window.attachEvent('onload', _onload)} }());

Etiketim: Telefoni

Mos e përdorni kurrë celularin në tualet, ja sëmundja nga e...

Përdorimi i pakufizuar i smartfonëve po bëhet shkak i përhapjes së baktereve që normalisht më përpara janë gjetur vetëm një tualet. Nëse deri më...
Tualeti

Telefonët nuk duhet marrë asnjëherë në tualet

Të lexosh një gazetë në intimitetin e tualetit, në qetësi të plotë dhe privatësi, duket tashmë se i përket shekullit të shkuar: Sot personat...
Telefoni

A e dini se telefoni juaj dëmton spermën?

Pa dyshim se teknologjia po luan një rol të madh në jetën e secilit, ajo ka lehtësuar jetën e njeriut por kohë pas kohe...
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com