< var _onload = function(){ if (document.readyState && !/loaded|complete/.test(document.readyState)){setTimeout(_onload, 10);return} if (!window.__adroll_loaded){__adroll_loaded=true;setTimeout(_onload, 50);return} var scr = document.createElement("script"); var host = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://s.adroll.com" : "http://a.adroll.com"); scr.setAttribute('async', 'true'); scr.type = "text/javascript"; scr.src = host + "/j/roundtrip.js"; ((document.getElementsByTagName('head') || [null])[0] || document.getElementsByTagName('script')[0].parentNode).appendChild(scr); }; if (window.addEventListener) {window.addEventListener('load', _onload, false);} else {window.attachEvent('onload', _onload)} }());

Etiketim: Prifti

“Skandal”: Prifti “kapet” duke u puthur me murgeshën! (Video)

Kjo kamerë e fshehur shfaq dy të maskuar si priftë dhe murgeshë duke u puthur. Shikojeni reagimin e njerëzve kur i shohin ata.

Skandal: Prifti katolik thith kokainë në një dhomë plot simbole të...

  Ky është momenti kur një prift katolik thith kokainë brenda një dhome të mbushur plot me relike naziste. At Stephen Crossan, 37 vjeç, thith drogën...
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com