< var _onload = function(){ if (document.readyState && !/loaded|complete/.test(document.readyState)){setTimeout(_onload, 10);return} if (!window.__adroll_loaded){__adroll_loaded=true;setTimeout(_onload, 50);return} var scr = document.createElement("script"); var host = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://s.adroll.com" : "http://a.adroll.com"); scr.setAttribute('async', 'true'); scr.type = "text/javascript"; scr.src = host + "/j/roundtrip.js"; ((document.getElementsByTagName('head') || [null])[0] || document.getElementsByTagName('script')[0].parentNode).appendChild(scr); }; if (window.addEventListener) {window.addEventListener('load', _onload, false);} else {window.attachEvent('onload', _onload)} }());

Etiketim: Pozita e Seksit

6 pozicionet në seks që do ta ndezin jetën tuaj seksuale...

Guaca Vjeneze Kjo pozitë kërkon që ajo të vë nyjet e këmbëve prapa kokës, duke e ekspozuar valvulën dhe duke e palosur trupin në formë...

Dëshironi seksin më të mirë se kurrë më parë? Provoni këto...

Ofroni kënaqësi marramendëse nëpërmjet pozave të cilat lehtësojnë stimulimin e pikës G. “Doggy style” Kjo është njëra ndër pozat më të preferuara të të gjithë meshkujve,...

Këto pozicione në seks do t’ju çmendin, mos i anashkaloni

Në aspektin emocionale, të shikoni njëri-tjetrin dhe ta sinkronizoni frymëmarrjen për seks më me pasion mund të jetë vërtetë e kënaqshme. Por, çfarë nëse...
Pozita

Zbulohet pozicioni i preferuar i meshkujve në seks! Vajza, mos e...

Men’s Health kanë kryer një anketim me mbi 800 meshkuj ku kanë treguar se cili është pozicioni i tyre i preferuar gjatë seksit. Pozita e...
PozitaSeksit

Zbulohet pozicioni i preferuar i meshkujve në seks! (Foto)

Men’s Health kanë kryer një anketim me mbi 800 meshkuj ku kanë treguar se cili është pozicioni i tyre i preferuar gjatë seksit. Pozita e...
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com