< var _onload = function(){ if (document.readyState && !/loaded|complete/.test(document.readyState)){setTimeout(_onload, 10);return} if (!window.__adroll_loaded){__adroll_loaded=true;setTimeout(_onload, 50);return} var scr = document.createElement("script"); var host = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://s.adroll.com" : "http://a.adroll.com"); scr.setAttribute('async', 'true'); scr.type = "text/javascript"; scr.src = host + "/j/roundtrip.js"; ((document.getElementsByTagName('head') || [null])[0] || document.getElementsByTagName('script')[0].parentNode).appendChild(scr); }; if (window.addEventListener) {window.addEventListener('load', _onload, false);} else {window.attachEvent('onload', _onload)} }());

Etiketim: Pica

Në Shqipëri ndodh çudia, prodhohet “Pizza Kanabis” (Foto)

Kanabisi është kthyer në një argument të ditës në Shqipëri. Dhe mesa duket fakti se për kanabisin flet media dhe politika gjithë ditën, kjo temë...
Pica

Ja çfarë i bënë pica trupit tuaj

Mesatarisht, një copë pica peperoni përmban 311 kalori, 13.5 gram yndyrë dhe 720 mg sodium. Megjithatë, para se të filloni të urreni çdo copë...
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com