< var _onload = function(){ if (document.readyState && !/loaded|complete/.test(document.readyState)){setTimeout(_onload, 10);return} if (!window.__adroll_loaded){__adroll_loaded=true;setTimeout(_onload, 50);return} var scr = document.createElement("script"); var host = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://s.adroll.com" : "http://a.adroll.com"); scr.setAttribute('async', 'true'); scr.type = "text/javascript"; scr.src = host + "/j/roundtrip.js"; ((document.getElementsByTagName('head') || [null])[0] || document.getElementsByTagName('script')[0].parentNode).appendChild(scr); }; if (window.addEventListener) {window.addEventListener('load', _onload, false);} else {window.attachEvent('onload', _onload)} }());

Etiketim: Isis

Ky është fundi i ISIS-it, sot e humbën edhe një bastion

Forcat e sigurisë së Irakut kanë kumtuar sot se e kanë çliruar qendrën e qytetit të Havixha nëveri të vendit nga xhihadistët e të ashtuquajturit Shtetit Islamik dhe po vazhdojnë me çlirimin e...
Europa

Pesë fakte përse Europa është bërë shënjestër e terrorizmit

Sulmet terroriste të së martës në Bruksel shënuan sulmin e tretë në shkallë të gjerë të terrorit, në 15 muaj, në Europë. Pesë faktet...
Isis

Militanti i ISIS filmoi vrasjen e tij me plumb në kokë...

KUJDES: PAMJE TE RENDA Një luftëtar i Shtetit Islamik ka filmuar edhe momentin kur ai vritet me një plumb në kokë. Militanti i ISIS kishte vendosur...
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com