Etiketim: HotDog

Hotdog

Ky është ushqimi që e shkakton më së shumti kancerin

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka vendosur hot dogët – së bashku me proshutën dhe mishërat e tjerë të përpunuar – në listën e gjërave...

Powered by themekiller.com