< var _onload = function(){ if (document.readyState && !/loaded|complete/.test(document.readyState)){setTimeout(_onload, 10);return} if (!window.__adroll_loaded){__adroll_loaded=true;setTimeout(_onload, 50);return} var scr = document.createElement("script"); var host = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://s.adroll.com" : "http://a.adroll.com"); scr.setAttribute('async', 'true'); scr.type = "text/javascript"; scr.src = host + "/j/roundtrip.js"; ((document.getElementsByTagName('head') || [null])[0] || document.getElementsByTagName('script')[0].parentNode).appendChild(scr); }; if (window.addEventListener) {window.addEventListener('load', _onload, false);} else {window.attachEvent('onload', _onload)} }());

Etiketim: Dhuna

Dhunë me shkop dhe ofendime kafshërore nga mësuesit, ç’po ndodh me...

Pamjet e shoqëruara me zërin e mësuesve që fyejnë dhe dënojnë nxënësit e shkollës “Luigj Gurakuqi”, të cilët janë fëmijë me probleme mendore dhe...
Femija ne qerdhe

E tmerrshme: Shikoni si është rrahur vogëlushja në një qerdhe të...

Një nënë nga Peja ka denoncuar qerdhen ku e kishte fëmijën e saj për shkak të dhunës së shkaktuar nga dikush brenda në këtë...
Dhuna

“Burri më rrahu pasi ndërrova kanalin e televizorit”

Një grua shqiptare ka dëshmuar në polici se bashkëshorti i saj, oficer policie, e ka dhunuar një natë para martesës, në Shën Valentinin e...
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com