< var _onload = function(){ if (document.readyState && !/loaded|complete/.test(document.readyState)){setTimeout(_onload, 10);return} if (!window.__adroll_loaded){__adroll_loaded=true;setTimeout(_onload, 50);return} var scr = document.createElement("script"); var host = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://s.adroll.com" : "http://a.adroll.com"); scr.setAttribute('async', 'true'); scr.type = "text/javascript"; scr.src = host + "/j/roundtrip.js"; ((document.getElementsByTagName('head') || [null])[0] || document.getElementsByTagName('script')[0].parentNode).appendChild(scr); }; if (window.addEventListener) {window.addEventListener('load', _onload, false);} else {window.attachEvent('onload', _onload)} }());

Etiketim: Bon Bon

Linda Morinavideo

Linda Morina performon “Bon Bon” të Era Istrefi (Video)

Linda Morina nuk ka të ndalur në muzikë tash me këngën “Bon, bon” të Era Istrefi! Kënga e Erës po degjohet dhe këndohet në mbarë...
Ana Petrovicvideo

Këngëtarja serbe vjedh “Bonbonin” e Era Istrefit (Video)

Portali serb B92 sot i kushtoi një shkrim faktit se si këngëtarja serbe Ana Petroviq e ka përpunuar këngën hit të këngëtares shqiptare Era...
BonBonvideo

Këngëtarja moldave këndon shqip këngën e Era Istrefit (Video)

Hiti "Bon Bon" e Era Istrefit, që saj i dha suksesin ndërkombëtarë, së fundi është kopjuar nga një këngëtare e re moldave. Kathryn C, në...
Eraistrefi

Imitimi perfekt i Erës nga një mashkull (Video)

“Bonbon” e Era Istrefit ka kaluar kufijt duke mbërritur edhe në Rusi. Këngëtarja shqiptare është imituar nga tranvestiti i famshëm Alex Mavr në një menyrë...
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com