< var _onload = function(){ if (document.readyState && !/loaded|complete/.test(document.readyState)){setTimeout(_onload, 10);return} if (!window.__adroll_loaded){__adroll_loaded=true;setTimeout(_onload, 50);return} var scr = document.createElement("script"); var host = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://s.adroll.com" : "http://a.adroll.com"); scr.setAttribute('async', 'true'); scr.type = "text/javascript"; scr.src = host + "/j/roundtrip.js"; ((document.getElementsByTagName('head') || [null])[0] || document.getElementsByTagName('script')[0].parentNode).appendChild(scr); }; if (window.addEventListener) {window.addEventListener('load', _onload, false);} else {window.attachEvent('onload', _onload)} }());

Etiketim: 8 marsi

Gratë e ‘përvëluara’ të Tiranës, ‘hanë’ meshkujt lakuriq dhe me muskuj...

Edhe ky 8 Mars nuk mund të ishte ndryshe për femrat e kryeqytetit. Pamjet erotike të ngjashme me ato të "Fifty Shades of Grey' nuk kanë...
video

Skeçi i ‘Stupcave’ për 8 marsin, humor që të bën të...

Aktoret e grupit humoristik ‘Stupcat’ çdo herë në skeçët e tyre, zgjedhin tema të caktuar të cilat thuajse i përshtatin me jetën në Kosovë. Kohë...

Linda Morina publikon këngë për 8 marsin (Video)

Nuk la festë as ngjarje pa e thurur në varg, madje as 8 marsin. Për këtë festë ajo ka përgatitur një këngë më ndryshe nga...

Gratë luajn me penisin e striptisit në Tiranë për 8-Mars (VIDEO...

Një natë shfrenimi ku skenat seksuale bëhen haptazi, në prani të të gjithëve ne Tiranë.Nga nata e mbrëmshme ku femrat shpërthyen në çdo formë...
8marsi

Video shokuese nga femrat në Tiranë për 8 Mars

Edhe ky 8 mars, dita simbol e gruas dhe e të drejtave të saj, siç ndodh rëndom në Shqipëri, nuk protestohet, por festohet... Disa vajza...
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com