Etiketim: 29 Shkurt

A e dini pse muaji Shkurt ka 29 ditë çdo katër...

Sot është data 29 Shkurt dhe kjo ditë i shtohet muajit shkurt çdo të katërtin vit. Por pse kjo ditë shtesë në kalendar?Ky vit...

Powered by themekiller.com