SHPËRNDAJE

Kompania Beta Poll në bashkëpunim me kompani ndërkombëtare ka bërë një sondazh disa ditore në tërë territorin e Kosovës.

Ky anketim është kryer në 15 komuna ku janë intervistuar 3004 qytetarë të moshave të ndryshme,shkruan arbresh.info.

Mosha: 18-25 Nr i te anketuarve 898 ( 29.91%)

Mosha 26-40 Nr i te anketuarve 1176 (39.13%)

Mosha 41-60 Nr i te anketuarve 748 (24.90 %)

Mosha mbi 60 Nr i te anketuarve 182 (6.06 %)

Gjithsej 3004 te Anketuar

Gjinia: 61.70% Mashkull dhe 38.30 % Femër

Anketimi ka përfshirë pyetjen “Cili nga kryeministrat e propozuar nga Partitë politike besoni se ka kapacitet të bëjë ndryshime pozitive në fushën politike dhe ekonomike?

Sipas rezultateve nga ky sondazh del se:

Albin Kurti nga Vetëvendosje ka marrë 38%

Avdullah Hoti nga koalicioni LDK-AKR ka marrë 29%

Ramush Haradinaj nga PDK-AAK-Nisma 24%

Asnjëri prej tyre është 9%./ Arbresh.info/

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU