SHPËRNDAJE

Një mama e re shkaktoi vdekjen e vogëlushes së saj pasi e la të lahej vetë në vaskë.

Gjatë kohës që e ishte duke e larë 2-vjeçaren,ajo kishte pirë një shishe verë dhe më pas kishte dalë në rrugë duke pyetur kalimtarët nëse e kishin parë të bijën.

Jasmine Gregory,24 vjeç,kishte patur atë ditë një vizitë nga punonjëse sociale e cila e kishte paralajmëruar të mos i linte fëmijët të laheshin vetëm.

Trupi i pajetë i vogëlushes u gjet duke notuar në sipërfaqen e ujit të vaskës.

Mamaja e pakujdesshme u akuzua për vrasje të paqëllimshme dhe neglizhencë ndaj fëmijëve,megjithëse në gjykatë ajo i mohoi akuzat.

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU