SHPËRNDAJE

Kjo pra, është paraqitur në videon më poshtë, përmes një reklame! Një baba që mashtron fëmijët e tij, duke u dërguar njoftimin që kinse ka vdekur, për t’i sjellur në shtëpi.

Fëmijët i kishin uruar Krishlindjet përmes telefonit, në pamundësi për ta pritur bashkë, mirëpo kur ata morën njoftimin e vdekjes së babait, u mërzitën dhe u nisën menjëherë në shtëpinë e tij.

Për ta parë këtë moment interesant të improvizuar klikoni videon më poshtë:

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU