Shikojeni Leonorën e vitit 1996 (Foto)

leee

Këngëtarja Leonora Jakupi është femra e cila njihet si më e bukura në estradën tonë ajo ka kohë qe merret me muzikë.

Një foto e publikuar në rrjetet sociale tregon më së miri për bukurinë e saj vite më parë dhe tani.

Ndryshimi i vetëm tek kjo këngëtare është stili i veshjës.

Leonora1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *