Sheh diçka të çuditshme pranë foshnjës, tmerrohet babai

Stephen Armstrong vërejti diçka të çuditshme në monitorin e foshnjës së tij 13 muajsh, përderisa ajo ishte duke fjetur në shtratin e saj.

31-vjeçari tha se pasi e vërejti objektin e çuditshëm duke lëvizur, pati frikë të shkonte në dhomën e vajzës së tij.

“U shtanga dhe nuk lëviza. Zakonisht nuk besoj në shpirtra ose gjëra të tilla, por kjo ishte e çuditshme”, tha ai.

Shikojeni momentin kur “diçka e viziton” foshnjën e tij.

Author: Gazetavip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *