Serbët të “çmendur” pas Era Istrefit (Video)

Eraistrefi

Kur muzika është në pyetje, serbët janë më të moderuar dhe e lënë anash politikën.

Era Istrefi është shëndrruar në idhullin e serbëve pasi që muzika dhe këngët e saj po dëgjohen vazhdimisht në Serbi, posaqërisht në Beograd.

Diskotekat dhe lokalet në Serbi asnjëherë nuk ngurrojnë të dëfrejnë serbët me hitet e Erës, sidomos këtë që “dridhi” top listat evropiane, “Bonbon”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *