Sa është e dhënë Dafina Dauti pas seksit? (Video)

DafinaDauti

Këngëtaren Dafina Dauti rrallë herë e shohim në intervista, dhe angazhimi i saj në muzikë thuajse ishte shuar derisa e dëshmojë të kundërtën duke u kthyer për fansat e saj më një balad.

Ajo në një intervistë për emisionin Prive është pyetur se a është e dhënë pas seksit, Dafina u përgjigj ‘Jo’ mbase nuk dijmë shumë për jetë e saj private. /20 minuta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *