SHPËRNDAJE

RitaOra

Ishte e pamundur që të kaloje në West Hollywood, e të mos mbeteshe i habitur para Rita Orës. Përveç zërit dhe këngëve që ajo realizon, Ora ka edhe një fizik mjaft mahnitës që tërheq vëmendjen e secilit.

Rita Ora së fundit u pa pothuajse e zhveshur por kësaj radhe në pjesën e prapme të shpinës, e ajo që u cilësua më speciale ishin stili i ri i flokëve të saj të cilat i ka ndryshuar në ngjyrë të verdhë derisa i mbante të kapura me gërsheta.

Ritaora1 RitaOra2 Ritaora3 RitaOra4

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU