“Rabës” i del ‘zogu’ në serial (Foto)

Raba

Një ‘aksident’ i vogël i ndodh aktores së serialit ‘Çka ka shpija’.

Gresa Pallaska aktron në rolin e Rabisë në serialin kosovar ‘Çka ka shpija’.

Por, në një nga skenat asaj i ndodh një aksident i vogël, pasi zbulon më shumë se që duhet në veshjen e mbrëmjes, në skenën në shtrat me ‘Xhekun’ dhe vajzën e tyre.

raba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *