SHPËRNDAJE

Funerale

Punonjësi e funeraleve janë zakonisht dëshmitarë të gjërave që ne zor se i durojmë, si psh. ai momenti kur një trup i dridhet para syve.

Këto përshkrime të jetës reale të incidenteve që kanë ndodhur, nga punonjësit e zyrave të varrimit, janë të të frikshme dhe të trembin. Në Bloggersarena, psh. një djalë përshkruan momentin kur një i vdekur iu drodh përballë syve:

“Isha duke plotësuar formularët mbi njerin prej trupave natën vonë,- tha ai, – kur trupi u drodh. Kurrë s’kam parë një gjë të tillë më parë ose më pas, nuk kishte shpjegim.”

Po ashtu, një tjetër punonjës tregoi një histori ngjethëse: ” E kam përjetuar diçka të tillë rreth orës 10 të natës në kishën e vogël. I kisha mbyllur të gjitha dritat në kishë dhe kur shkova për të mbyllur arkivolin ku ndodhej i vdekuri, dritat u ndezën. E pra, asnjë njeri kisha rrotull.”

Shkurt, ka shumë gjëra drithëruese, që nuk mund të shpjegohen gjithmonë.

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU