SHPËRNDAJE

Larja Fytyres

Nëse ju doni për të marrë kujdesin e duhur për lëkurën tuaj është e rëndësishme për të larë atë dy herë në ditë.

Gjithashtu, është shumë e rëndësishme se çfarë lloje të produkteve jeni duke përdorur. Shumë prej tyre janë tepër të ashpër dhe mund të dëmtojë lëkurën tuaj.

Wash-Your-Face-With-Baking-Soda-And-Coconut-Oil-3-Times-A-Week-For-A-Month-And-This-Will-Happen-To-Y-600x315

Përveç faktit se shumica e produkteve të fytyrës janë të shtrenjta dhe shumicën e produkteve nuk kanë efekt, gjithashtu ato mund të jenë plot me përbërësit toksike dhe kimikateve.

Kjo është koha e duhur për të bërë krem fytyrë natyrale me dy përbërësit që ju tashmë keni në kuzhinën tuaj.

Këto përbërësit janë të njohur si shumë të shëndetshme dhe ato janë përdorur në shumë mjete natyrore.
Në rastin tonë, në qoftë se vëjmë së bashku vaj kokosi dhe sode buke do të habiteni me efektin e kremit me këto dy përbërës.

Soda e Bukës
Ndoshta ju jeni tashmë duke përdorur sodën e bukës në kuzhinë për pjekurina. Ajo është gjithashtu shumë e mirë për pastrimin e fytyrës suaj.
Soda e bukës po përdoret shumë në kohën e fundit si substancë kozmetike për deodorante dhe zbardhjen e dhëmbëve.
Soda e bukës balancon nivelet e Ph kështu që është efektive kundër akneve.

Vaji i kokosit

Vaji i kokosit është hidratues, antibakterial dhe ushqyes i lëkurës tuaj. Vaji i kokosit është shumë më i butë soda e bukës dhe nga përzierja e tyre kjo do të zvogëlojë vrazhdësin që krijon soda.

Kjo përzierje është e përkryer edhe për lëkurë të ndjeshme. Ju mund të zgjidhni çdo lloj vaji të kokosit, por për rezultate më të mira, ne rekomandojmë vaj kokosi të virgjër

Në video më poshtë ju mund të shihni ta bëjmë sodën e bukës me vaj kokosi / Gazetavip.com

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU