SHPËRNDAJE

Të gjithë kemi bërë të paktën një gjë për të cilën jemi penduar më pas. Kështu më ka ndodhur edhe mua, e cila u ndava nga burri im me të cilin kisha edhe një djalë 2-vjeçar.

Vendosa të ndahem nga burri për të jetuar me shokun e tij. Më duket se i kam hapur vetes një telash shumë të madh. Një ditë kishim dalë me partnerin dhe një shokun e tij nga ushtria. Atë natë kaluam shumë mirë së bashku por…shtype reklamen posht shkrimit per te lexuar krejt historinë.

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU