Njihuni me veturën më të re të Kallashit (Video)

Kallashi

Vallëtarja Donjeta Kasumi e njohur si femra më bombastike e estradës sonë mbrëmë ka zgjedhur të publikoj dicka më ndryshe nga netët e tjera.

Kallashi mbrëmë publikoj foto dhe video të një makine teper luksoze e cila mbase është pronë e saja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *