Nëse e prekni këtu femrën, do të përjetoj menjëherë orgazëm!

orgazma-femres

Çdo damë ka zonat e veta të preferuara erogjene, mirëpo kjo është pika së cilës asnjë femër nuk mund ta përballojë e të mos eksitohet.

Zonat erogjene, dihet, janë vende në trup të cilat janë të përshtatshme për eksitime seksuale, transmeton Telegrafi.

Shumica e tyre janë individuale, me fjalë të tjera, secila eksitohet në gjëra të ndryshme, mirëpo, megjithatë, ekzistojnë disa zona universale ku vetëm një prekje do ta çojë femrën në kulmin e kënaqësisë.

Edhe meshkujt, edhe femrat kanë mjaft zona të tilla, mirëpo një hulumtim i paradokohshëm i bërë në 2000 femra, ka zbuluar që ato gjithsesi janë më popullore, e ajo është zona përreth thimthave të gjinjve, të cilat bindshëm zënë vendin e parë.

orgazma-femres1

Madje 39 për qind e femrave kanë deklaruar që ajo është zona në të cilën dëshirojnë që duart e mashkullit të qëndrojnë më gjatë, por menjëherë pas tyre është qafa, më saktë pjesa e brendshme e saj, për të cilën janë deklaruar 28 për qind e pjesëtarëve të gjinisë femërore.

Rreth 17 për qind e tyre kanë deklaruar për pjesën e brendshme të kërdhokullave, ndërkaq 10 prej tyre kanë deklaruar për veshët. Veç kësaj, 6 për qind e tyre kanë deklaruar se i kanë vendet e veta, të cilat bëjnë pjesë në grupin “të tjera”, mirëpo nuk kanë zbuluar për të cilat saktësisht bëhet fjalë.

Dhe kur e kemi fjalën te thimthat, këto informacione me siguri do t’ju interesojnë.
Ngrohtësia çon gjakun në sipërfaqe të lëkurës, gjë që i bën thimthat më ndjeshme në prekje.

Gjithashtu, gjoja pjesa më e ndjeshme e thimthave është zona saktësisht mbi to. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *