Morena prap e nxjerrë b… në shesh (Foto +16)

MorenaTaraku

Këngëtarja Morena Taraku i rikthehet “zanatit” të saj të vjetër- ekspozimit të trupit dhe të aseteve të saja.

Ajo nga fitnesi ka treguar që ende është ndër femrat më seksi në Kosovë, duke i nxjerrë në pah të pasmet e saja. Për më shumë shikojeni fotografinë.

mo_1459770079-3299386

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *