Më në fund “zhvishet” tërësisht Shkëndija (Foto)

Shkendija

Këngëtarja Shkendije Mujaj ende nuk i ka përfunduar pushimet e saj të cilat i ka filluar tash e disa ditë.

Ajo si çdo ditë tjetër edhe sot ka publikuar foto në rrjetin social Instagram, mirëpo kjo foto është paksa më ndryshe.  Këtu duket se Shkëndija është e zhveshur krejtësisht por ajo solli vetëm pjesën lartë ku i shihet gjoksi bombastik dhe fytyra me plotë intervenime me photoshop.

shkenda-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *