SHPËRNDAJE

LindaMorina

Nëse keni menduar se i keni parë të gjitha, veshje e zhveshje të këngëtareve, atëherë gaboheni shumë.

A e keni ditur se Linda Morina, nuk këndon vetëm me çifteli?! Ajo që nuk lë personalitet për e “dridhur’ me telat e çiftelisë, ka vendosur t’i hyjë edhe një zanati tjetër.Linda këtë herë ka sfiduar fort këngëtaret që dridhen e përdridhen në videoklipet e tyre. Ajo ka vendosur të vallëzojë dhe atë me muzikë orientale. Vallëzimi is aj duket mjaft sfidues sidomos për Kallashin, transmeton lajmi.net.

Derisa Kallashi mund të bëjë lëvizje nga gjimnastika, Linda Morina është e zonja të vallëzojë edhe mbi karrige.
Për të parë se si ‘dridhet’ shqiponja dykrenore e vendosur në fustanin e Linda Morinës, mjafton t’i shikoni videot.SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU