Ledina nuk ndalet, shikoni si provokon

Këngëtarja Ledina Celo gjithnjë është shquar për format e saj provokuese si dhe për fotot mjaft të vecanta artistike.

Këtë herë e shohim me një pamje mjaft joshesë dhe tejet vjeshtore këngëtaren e njohur, e cila prej vitesh jeton në Gjermani. Sic shohim linjat e këngëtares vijojnë të jenë perfekte ndonëse ajo ka sjellë në jetë dy fëmijë.

Author: Gazetavip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *